RÓLUNK

Beutatkozik cégünk a Milliamper Bt.!

CÉGINFORMÁCIÓ

Pirovits Endrének hívnak. Iskolai tanulmányaim után főállású villanyszerelőként dolgoztam. 1999-ben alapítottam meg cégünket a Milliamper Bt.-t. Eztkövetően mestervizsgát tettem, majd megszereztem az „Elmű Minősített vállalkozás” címet és az Elmű regisztrált szerelői jogosultságot.

Munkáink során sokszor találkoztam szabálytalan, hanyag, silány minőségben elkészített szerelésekkel. Ezért tartom fontosnak, hogy minden hozzánk forduló megrendelő bizalmát jó minőségű, lelkiismeretes munkával szolgáljuk meg! – Villanyszerelő Budapest.

Precízen összeállított és megtervezett, versenyképes árajánlat benyújtása és elfogadása után időben megkezdjük és határidőre kivitelezzük illetve átadjuk munkáinkat.

A kisebb szerelések, kiépítésektől kezdve egy lakás teljes elektromos felújításán keresztül társasházak elektromos hálózatának szervizeléséig. Földelés kiépítése és a biztosíték tábla cseréje szintén a megszokott munkák közé tartozik.

CÉGÜNK FŐ PROFILJA

Cégünk fő profilja a villanyszerelés, elektromos hálózat kialakítása, lakások és családi házak teljes körű villanyszerelése és karbantartása, valamint mérő óra helyek kialakítása és mérőórateljesítmény bővítés. E mellett új elektromos hálózat kiépítése és kisebb szerelések, kiépítések, első sorban Budapesten. Villanyszerelő Budapest.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Lakások, családi házak komplett elektromos felújítása

Fogyasztásmérő órák szabványosítása, teljesítmény bővítés

Fogyasztásmérő órák mért illetve méretlen fővezetékeinek cseréje, elmű ügyintézése

Lakás biztosíték tábla cseréje, javítása

Mért-méretlen fővezetékkek cseréje

Lámpák, kapcsolók, dugaszoló ajzatok cseréje, átépítése

EPH jegyzőkönyv elkészítése