Hogyan történik a villanyszerelés kivitelezése?
 
 • 2017. 09. 26. 12:27 Hogyan történik a villanyszerelés kivitelezése?

  Lakások, családi házak villanyszerelése


  Több éves szakmai tapasztalattal végezzük új építésű családi házak, kisebb irodák, nyaralók, tégla és panellakások villanyszerelési munkáit, beleértve a teljes körű erős-, és gyengeáramú kivitelezést is.


  Kizárólag minőségi, és korszerű szerszámokkal, valamint villanyszerelési anyagokkal végezzük a munkánkat annak érdekében, hogy a megrendelő a legjobb villanyszerelés Budapest szolgáltatásban részesüljön.  Hívjon minket, ha villamossági problémákat észlel számítógépével, TV csatlakozójával, porszívójával, vagy a háza-lakása riasztójával kapcsolatban.  


  Megfizethető árakon, magas színvonalon, illetve gyors szerelési határidővel dolgozunk !


  Ingatlanok villamos hálózatának felújítása


  Panellakások, társasházak, vagy régi tégla épületek során gyakran kérik az elektromos hálózat felújítását, a kapcsolók, a dugaljak, a világítótestek cseréjét, illetve bővítését, végül de nem utolsósorban vezetékáthúzást, épületek komplett villamos munkáinak az elvégzését. Ha van rá igény, és kérés a villanyszerelő segíthet kiváló festő, kőműves szakembert is találni az ezekkel kapcsolatos feladatok kivitelezésére.


  A süllyesztett és falon kívüli villanyszerelés különféle lakások felújítása során jöhet szóba.


  Mivel a falon kívüli szerelés esetében a villanyvezetékek egy ún. vezetékcsatornában futnak körbe a ház falán, így ebben az esetben kevesebb rombolással járnak a műveletek, és még nagyobb költségekkel sem kell számolnia az ingatlan tulajdonosának, ám esztétikai szempontból javításra van szükség.


  Telefonos egyeztetést követően 1-2 órán belül a helyszínre érkezik villanyszerelő munkatársunk, Budapest bármely kerületében. A gyors szervizelési munkák az esetek 90%-ában 1 órán belül elvégezhetőek, tehát optimális esetben csak az első óradíjat fizettetjük ki ügyfeleinkkel.


  Keresse villanyszerelő vállalkozásunkat valamelyik elérhetőségünkön, és kérje szolgáltatásunkat!

  Vissza