Érdemes-e az elektromos hálózatot felújítani a lakásban?
 
 • 2017. 03. 30. 13:05 Érdemes-e az elektromos hálózatot felújítani a lakásban?

  Rengeteg lakásban régi elavult elektromos hálózat van.


  A technikai fejlődés következtében ugyanakkor egyre több elektromos gép és elektromos berendezés van a lakásokban. A lakások többségében az elektromos felújítás azért hiúsul meg, mert az elektromosan felújítandó lakásban életvitel szerűen laknak és nincs lehetőség elköltözni ideiglenes jelleggel sem amíg tart a felújítás, továbbá sokszor nincs lehetőség a bútorokat úgy elmozgatni, összerendezni, hogy minden helységben körbejárhatóak legyenek a falak.

  Továbbá nagyon megterhelő és sok kompromisszummal, napi kellemetlenséggel jár a felújítás miatti felfordulás, az anyagi vonzatát és a járulékos költségeket nem is számolva. Az elektromos hálózat felújításával legtöbb esetben már csak azért sem foglalkoznak, mert az nem olyan látványos mint egy szép csempe vagy egy színes fal dekorációval.

  Egy laminált parketta gyorsan megkopik, megsérül, de a leglátványosabban a falazatok festése szokott elkoszolódni viszonylag rövid idő alatt, de akár a hideg burkolatok és a járólapok is tudnak sérülni, megkopni.  Ezeket gyakrabban felújítják, lecserélik az évek alatt a gyorsabb elhasználódás miatt. Sok esetben hamar megunhatóak a látható felületek színei is vagy esetleg egy új divatirányzat hatására hamarabb lecserélődnek felújításra kerülnek.
  .
  Pedig az elektromos hálózat felújítására legtöbb esetben csak egyszer kell költeni, amelyhez csak a villanyszerelés Budapest szolgáltatást kell igénybevennie !

  Sokan nem is gondolnak arra, miszerint, ha egy lakás a mai szabványoknak megfelelően, rendesen, lelkiismeretesen gondosan van megtervezve és elektromosan felújítva, akár egy Életre kiszolgálja az ott lakókat.

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, elérhetőségeink egyikén!

  Vissza