Blog - Milliamper
 

Villanyszerelés, villanyszerelő

 • 2017. 09. 26. 12:27 Hogyan történik a villanyszerelés kivitelezése?

  Kizárólag minőségi, és korszerű szerszámokkal, valamint villanyszerelési anyagokkal végezzük a munkánkat annak érdekében, hogy a megrendelő a legjobb villanyszerelés Budapest szolgáltatásban részesüljön. Hívjon minket, ha villamossági problémákat észlel számítógépével, TV csatlakozójával, porszívójával, vagy a háza-lakása riasztójával kapcsolatban.

  Tovább
  2017. 09. 26. 15:58 Hogyan dolgozik a villanyszerelő Budapest vonzáskörzetében ?

  Első lépésben nagyon fontos tényező az, hogy a villanyszerelő Budapest területén az erős-, és gyengeáramú villamos hálózatot megtervezze, illetve leegyeztesse az ingatlan tulajdonosával. Az ilyen módon elkészült villamos hálózat - amennyiben jól megtervezett, és a szakmai előírásoknak is megfelel - hosszú távon fogja szolgálni a biztonságos üzemeltetést.

  Tovább
  2017. 06. 27. 12:52 Csatlakozó aljzatokról röviden

  A rögzített aljzatot az épület falazatához rögzített hálózati vezetékekhez, míg a hordozható aljzatot a hálózathoz csatlakozó hajlékony vezetékre szerelik. A csatlakozó dugó mindig az érintkező csapokat tartó rész. A dugó általában hordozható, de létezik rögzített kiviteli változata is. A biztonsági előírások értelmében a tápláló áramforrás felőli részt mindig a hüvelyes, míg a fogyasztó felőli részt mindig a csapos részhez kell csatlakoztatni.

  Tovább
  2017. 04. 03. 08:40 Túlfeszültség védelem

  Sokan gondolják úgy, hogy az általános elektromos hálózat vezeték rendszereinek felújítása elegendő és nincs szükség egyéb védelemre, pedig a túlfeszültség védelem sok esetben nagyon hasznos és meg tudja védeni a féltett berendezéseinket. Villám csapás esetén ami érheti a hozzánk közel eső közcélú hálózatot vagy közvetlenül az épületet vagy az épülethez kapcsolódó egyéb felépítményt, megemelkedik a hálózati feszültség és a túlfeszültség védelem nélküli hálózatunk, háztartási gépeinket egyéb elektromos berendezéseinket tönkre teszi.

  Tovább
  2017. 03. 31. 12:19 Érdemes-e az elektromos hálózatot felújítani a lakásban? 2. rész

  De lényeges lehet megkímélni a drágán megvásárolt és féltett háztartási gépeinket, általános és profi elektromos berendezéseinket, mert ezek a rossz vezeték rendszer miatt, hamarabb tönkre tudnak menni, gyorsabban lerövidül az élettartamuk, sok esetben úgy, hogy fel sem tűnik közvetlenül az oka, nem beszélve a gyakoribb meghibásodásból adódó szervizelési költségekről.

  Tovább
  2017. 03. 30. 13:05 Érdemes-e az elektromos hálózatot felújítani a lakásban?

  A technikai fejlődés következtében ugyanakkor egyre több elektromos gép és elektromos berendezés van a lakásokban. A lakások többségében az elektromos felújítás azért hiúsul meg, mert az elektromosan felújítandó lakásban életvitel szerűen laknak és nincs lehetőség elköltözni ideiglenes jelleggel sem amíg tart a felújítás, továbbá sokszor nincs lehetőség a bútorokat úgy elmozgatni, összerendezni, hogy minden helységben körbejárhatóak legyenek a falak.

  Tovább